augusti 19, 2013

Lär känna mig, Banar!

 

dscf8664Välkommen till min hemsida, här kan ni hitta det jag arbetar med dagligdags, läsa mina tankar på bloggen och de engagemang som driver mig på fritiden. Helt enkelt lära känna mig och mitt företag.

Banar SC är en enskild firma där jag bedriver konsult, projektledning och utbildningsverksamhet i ämnen så som mångfald, ledarskap, värdegrund, socialt- hållbarhet och ansvarstagande. Ämnen som utan tvekan berör varandra och är beroende av varandra i föränderlig värld. Läs gärna mer under Uppdrag och tjänster för att bilda uppfattning om vad jag arbetar med.

Jag jobbar med lösningar, möjligheter och vision. Det gör att alla mina kunder är Ja-sägare till att tro på mångfald och det mulikulturella samhälle vi har idag.

 

 

Mångfald för mig handlar inte bara om att följa diskrimineringslagen även om jag brinner starkt för de frågorna. Mångfald betyder att våga se människors fulla potential och få maskineriet att fundera och se olikheter som tillgångar.

Vi kommer inte att bygga en värld som är för alla om vi inte tänker ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbart. Jag bidrar med den sociala hållbarheten, vilken gör du?