Nominerad till Ordförandeskapet

17440074_10155131461917891_753645915_nWAOW! Valberedningen för Stockholms Centerkvinnor har nominerat mig till att bli ordförande. Är så otroligt tacksam och hoppas så klart på förtroende på distriktsstämman i nästa vecka.

1932 startades Centerkvinnorna och förbundet är lika viktigt idag som då. Vi har massor av historia att förvalta och ännu mer framtid att skapa. Om jag får förtroendet att bli ordförande hoppas jag kunna använda mitt ordförandeskap till att tillsammans med resterande kompetenta styrelse samt hela alla medlemmar i Stockholms Centerkvinnor och hela förbundet lyfta viktiga politiska förslag samt skapa en kraft av kvinnliga kandidater att räkna med inför valet 2018.

Om jag får förtroendet att bli ordförande för Stockholms Centerkvinnor kommer jag att avsäga mig alla ideella uppdrag och enbart ha kvar mitt uppdrag i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd. Jag vill verkligen satsa på Centerkvinnorna och de viktiga frågorna om jämställdhet, mångfald och integration.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *